абонамент поддръжка сервиз хитачи централна климатизация

Поддръжка и сервиз

Фирмата предлага поддръжка, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване, абонаментна поддръжка и резервни части на климатична техника Хитачи. Можете да изпратите запитване за всичките ни услуги и продукти, както и за оглед на място който е безплатен. Поддръжката и сервиза се извършват от специалисти в областта на климатичната техника с добра подготовка и детайлни познания в климатиците на HITACHI, както и в по-горният клас VRF и Чилъри

Абонамент

Много от клиентите ни, след изтичане на гаранционен период се възползват от възможността за абонаментна поддръжка. Условията са почти същите както и гаранционните условия, така спокойстивето, че климатика Ви няма да ви изостави в най-горещото време (или студено разбира се) остава. Винаги при проблем или дори съмнения, ще има на кого да разчитате и то светкавично. Освен това, при абонаментната поддръжка, преди началото на всеки сезон се прави предсезонна профилактика и тестване на работните параметри на климатичната инсталация, без значение дали е чилър, VRF или обикновен инверторен климатик. Следейки работните параметри при тестовете и чрез правилен анализ на данните, могат да се предвидят и респективно предотвратят бъдещи проблеми и аварии на ключови възли, което е допълнителна застраховка и осигуряване правилната работа на климатичната инсталация. 

По въпроси относно техническата част можете да отправите запитване на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.